Анализа, стратегија, консултирање

Очекувајте детално да го анализираме вашиот бизнис, моменталните онлајн активности и имиџ. Да ги дефинираме проблемите и слабите точки. Да определиме точни цели кои треба да бидат постигнати. Ќе ви помогнеме да откриете потенцијал за кој не сте ни замислувале

Социјални мрежи

Социјалните мрежи можат да бидат ваша сила или слабост. Ние ви гарантираме перфектна комуникација на социјалните мрежи, зголемување на фан базата, продажбите и довербата кон вашата фирма. – менаџмент на ФБ и Инстаграм страници – создавање на содржини -игри и интеракција со корисниците

Email маркетинг

Персонализираните email пораки се ефективен дел од вашиот интернет маркетинг. Со нашите професионално изработени newsletter-и ќе информирате и продавате на нов начин. Ќе имате обратна врска од сите нови или постоечки клиенти и ќе знаете како тие реагирааат на сите новитети околу вашиот бизнис.

Дигитален маркетинг

Онлајн рекламирањето е ефективно, мерливо и пристапно. А доверено во рацете на стручни специјалисти  е моќна алатка со која ќе достигнете високи резултати. Без разлика дали се работи за мал локален бизнис, интернет продавница или голем бренд, ние ќе изградиме најсоодветен микс од канали за рекламирање во интернет.

Дизајн и продукција

Без разлика дали станува збор за изработка на веб сајт, онлајн продавница, впечатливи реклами или содржина за социјални медиуми – нашиот креативен тим ќе изработи за вас решенија кои работат и допринесуваат за растот на вашиот бизнис. Оставете ја вашата бизнис идентичност во сигурни раце.

 

Онлајн репутација и медиа мониторинг

Во време кога интернетот е основен извор на информација, онлајн репутацијата е од големо значење за целосниот развој на вашиот бизнис.Ќе ги прикажеме пред интернет јавноста вашите бизнис активности и ќе ви помогнеме да изградите стабилна онлајн репутација.Вршиме мониторинг на водечките онлајн и социјални медиуми во Македонија.Бидете информирани што се зборува за вас или вашите конкуренти.