16 Aug

Разлики меѓу платени кликови и посети во Analytics

Разлики меѓу платени кликови и посети во Analytics, зошто? Скоро секој сопственик на веб-сајт денес употребува Google Analytics за да го следи однесувањето на корисниците кои го посетуваат неговиот...

[ read more ]
16 Aug

Реклама за секунди

Реклама за секунди со фотографии директно од вашиот сајт Создавањето на убава и функционална реклама со до 5 фотографии и текст станува уште полесно! Рекламни огласи кои можете да...

[ read more ]
16 Aug

Сакам да се рекламирам на интернет! Што треба да знам?

Сакам да се рекламирам на интернет! Што треба да знам? Со зголемената употреба на интернетот, дигиталното рекламирање се претвори во задолжителен дел од маркетинг миксот на големите компании и...

[ read more ]
16 Aug

Однесување на интернет

Што треба да знаеме за однесувањето на корисниците на интернет? Какво е однесувањето на корисниците на интернет? Што тие прават онлајн? Одговорите на овие прашања се потребни за сите...

[ read more ]